NVVRT

NVVRT

Beschrijving

De NVVRT is een wetenschappelijke vereniging met als doel de bevordering van de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België.
De gespecialiseerde restauratieve tandheelkunde is een belangrijk facet in de groei van het totale vakgebied. De wetenschappelijke ontwikkelingen op dit vakgebied worden door de NVVRT in de congressen, klinische avonden (‘Restauratiefjes’) en de NVVRT Academy vertaald naar de dagelijkse praktische uitvoering.

De tandtechniek is een tweede pijler onder de vereniging. Door de integratie van de werkzaamheden van de tandtechnicus en de tandarts wil de vereniging extra nadruk leggen op het belang van de tandtechniek in de zorgverlening. Teamwerk met de tandtechnicus is noodzakelijk om tot een goed resultaat te komen. Deze samenwerking komt binnen de vereniging goed tot zijn recht. In alle geledingen van de vereniging zijn de tandtechnici betrokken

Om de doelstellingen van de vereniging goed tot zijn recht te laten komen is brede steun vanuit de tandartsen en tandtechnici noodzakelijk. Daarom hebben we zoveel mogelijk leden nodig. Onze site is dan ook een oproep aan u om lid te worden van onze vereniging en daarmee de restauratieve tandheelkunde een belangrijk en goed ontwikkeld vakgebied te laten zijn en blijven.

  Voeg toe aan favorieten

Details

Datum: 27 mei 2016 Categoriën